Theorie

Theorielessen volgen

Samen met Reintke rijopleidingen kun je  aan de slag voor het behalen van het theorie- examen. Dit kan door middel van klassikale theorielessen. Rijles op maat staat bij Reintke rijopleidingen hoog in het vaandel, zo ook in het geven van theorieles.

Door vernieuwde regelgeving en gewijzigde theorie-examens wordt het nog belangrijker om de verplichte stof op een professionele wijze te verwerken, niet alleen wordt het aanleren van ezelsbruggetjes door het CBR moeilijker gemaakt, ook tijdens het praktijkexamen zal meer aandacht besteed gaan worden aan de theoretische kennis. Om deze redenen biedt Reintke rijopleidingen theorielessen aan die iedere woensdagavond worden gegeven. Kennis wordt beter verwerkt en opgeslagen door de te behandelen stof klassikaal te herhalen, daarnaast wordt er gebruik gemaakt van digitale lesstof van Verjo. Je kennis word dus niet alleen uitgebreid maar ook getoetst.

Je moet minimaal 16 jaar zijn om een theorie-examen te kunnen doen voor het autorijbewijs. Wanneer je dit certificaat hebt gehaald is deze 1,5 jaar geldig.  Let op! Indien de rijschool een praktijkexamen voor je gaat aanvragen ben jezelf verantwoordelijk of je theorie certificaat nog geldig is. Indien deze is verlopen is het praktijkexamen bedrag voor eigen rekening. ( de rijschool is hier dus niet verantwoordelijk voor) 

Aanmelden

Je kunt je telefonisch  aanmelden voor de theorieavonden / Theorie Training Dag of via het contactformulier.

Geplande Theorielessen

Nu iedere woensdag theorieles bij Reintke Rijopleidingen in Stadskanaal! (m.u.v. de schoolvakanties).

 Aankomende datums theorieavond 

15 juni /22 juni / 29 juni 

Tussentijdse Theorie Training

De tussentijdse theorie training word meestal op de laatste zaterdag van de maand gepland bij voldoende aanmeldingen vanaf 9:00 uur t/m 16:00 uur in onze Theorie centrum aan de Veenstraat 26 te Stadskanaal.

Tijdens deze training word je helemaal voorbereid voor je theorie-examen. Deze TTT heeft als voordeel dat je ook echt de verkeersregels kent en dus ook kunt toepassen tijdens het rijden zelf. De week daarop heeft Reintke rijopleidingen een examen voor jou ingepland. Wanneer je bent aangemeld ontvang je van ons een bevestigingsmail. 

De kosten voor de theorie training dag zijn € 149,- (inclusief een lunch en een examendatum). Zelf al een examen ingepland? Ook dan ben je van harte welkom om jezelf te toetsen! Kosten exclusief examen €109,-. 

Kom op woensdagavond je persoonlijk aanmelden in ons theorie centrum en ontvang gratis een theorieboek zodat je nog beter voorbereid je TTT ingaat ( dit geldt alleen voor aanmelding voor de TTT)

Motor Theorie is op aanvraag. 

Kosten

Theorieles klassikaal  € 5,-
Theorieles klassikaal - niet leden € 10,-
Privé theorieles 120min  € 49 ,-
Theorieboek Verjo € 25,-
Aanvragen theorie examen  € 45,-
Aanvragen theorie examen individueel € 110,-
Tussentijdse Theorie Training (inclusief examen)  € 149,-
Online theorie examen credit  € 25,-

Theorie-examen aanvragen

Reserveer hier je theorie examen

Locatie

De theorielessen worden gegeven op dit adres: Veenstraat 26 te Stadskanaal. 

Theorielokaal Rijschool Reintke Rijopleidingen in Stadskanaal

 

Download machtigingsinformatie

 

Rijschool machtigen

 

 

Benieuwd hoeveel lessen u nodig heeft om uw rijbewijs te halen?

Contact

Reintke Rijopleidingen
Veenstraat 26
9502 EZ Stadskanaal

Tel. 0599-700204
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Blijf op de hoogte

Volg ons via Facebook of Instagram en blijf op de hoogte van onze nieuwe acties en leuke kortingscodes.

Privacyverklaring (AVG)  |   2022 Webdesign & development © Dsignonline