wie zijn wij

Instructeurs:

 

Ineke Koorn Harm Jan Reintke Sander de Wijk

                                                                        

  • De auto rijlessen worden gegeven in moderne, goed onderhouden Nissans van het type Qashqai of  een Ford Puma welke voorzien zijn van de nieuwste snufjes op het gebied van autotechniek.
  • De motor rijlessen worden gegeven op een Honda CB 650 F waarbij de instructeur les geeft vanaf de motor tijden de AVD lessen.  
  • Een les van 60 minuten IS ook 60 minuten
  • Bij afname  pakket, proefles gratis daarna kennismakingsgesprek bij je thuis.

Gediplomeerd en gecertificeerd

Harm jan en Ineke zijn beide gediplomeerd rijinstructeur, tevens leiden zij op volgens het RIS systeem ( rijopleiding in stappen) en het “nieuwe” rijden. 
Beiden zijn naast het reguliere lesgeven ook nog gecertificeerd voor het geven van rijlessen aan mensen met Autisme, ADHD en aanverwante problematiek.

Ook rijles voor mensen met Autisme en ADHD

Harm Jan en Ineke hebben inzicht in de meest voorkomende struikelblokken en valkuilen voor mensen met autisme en ADHD. Ze herkennen de signalen van overbelasting, overprikkeling, impulsiviteit, hyperactiviteit en concentratieverlies, als geen ander. Hierdoor kan er adequaat gereageerd worden op voorkomende problemen tijdens de rijles. Harm Jan en Ineke zullen uw kind met zorg lesgeven en ook structuur, routines en handvaten aanreiken waarmee uw kind uit de voeten kan. U kunt uw kind dus met een gerust hart rijles laten volgen bij Reintke Rijopleidingen uit Stadskanaal. Wilt u eerst graag eens van gedachten wisselen in een persoonlijk gesprek? Dan kunnen we samen kijken wat het beste past bij u of uw kind. Bel of mail ons om een vrijblijvend gesprek in te plannen.

Speciaal opgeleide rij-instructeur voor rijles aan mensen met autisme en ADHD Speciaal opgeleide rij-instructrice voor rijles aan mensen met autisme en ADHD
 
 
 
 
 
 
 

Benieuwd hoeveel lessen u nodig heeft om uw rijbewijs te halen?

Contact

Reintke Rijopleidingen
Veenstraat 26
9502 EZ Stadskanaal

Tel. 0599-700204
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Blijf op de hoogte

Volg ons via Facebook of Instagram en blijf op de hoogte van onze nieuwe acties en leuke kortingscodes.

Privacyverklaring (AVG)  |   2022 Webdesign & development © Dsignonline