Theorielessen volgen

Samen met Reintke rijopleidingen kun je  aan de slag voor het behalen van het theorie- examen. Dit kan door middel van klassikale theorielessen. Rijles op maat staat bij Reintke rijopleidingen hoog in het vaandel, zo ook in het geven van theorieles.

Door vernieuwde regelgeving en gewijzigde theorie-examens wordt het nog belangrijker om de verplichte stof op een professionele wijze te verwerken, niet alleen wordt het aanleren van ezelsbruggetjes door het CBR moeilijker gemaakt, ook tijdens het praktijkexamen zal meer aandacht besteed gaan worden aan de theoretische kennis. Om deze redenen biedt Reintke rijopleidingen theorielessen aan die iedere woensdagavond worden gegeven. Kennis wordt beter verwerkt en opgeslagen door de te behandelen stof klassikaal te herhalen, daarnaast wordt er gebruik gemaakt van digitale lesstof van Verjo. Je kennis word dus niet alleen uitgebreid maar ook getoetst.

Je moet minimaal 16 jaar zijn om een theorie-examen te kunnen doen voor het autorijbewijs. Wanneer je dit certificaat hebt gehaald is deze 1,5 jaar geldig.

Aanmelden

Je kunt je aanmelden door op de bovenste knop te klikken ( aanmelden theorieles). Hier voer je de benodigde gegevens in. Je krijgt zo spoedig mogelijk een mail van Reinkte rijopleidingen met verdere informatie. Je mag natuurlijk ook bellen naar  06-42 53 69 63. De lessen beginnen om 19:00uur t/m 21:00 uur.

Geplande Theorielessen

Nu iedere woensdag theorieles bij Reintke Rijopleidingen in Stadskanaal! (muv de schoolvakanties).

 

Wij geven 1x per maand een theorie training dag de datums worden op dit moment vermeld op onze Facebookpagina.

De kosten voor de theorie training dag zijn € 149,-
Dit is inclusief een lunch, examen, en vervoer naar het CBR.

Motor Theorie is op aanvraag.

Kosten

Het is mogelijk om tegen een tarief van € 5,- per les deel te nemen aan een enkele theorieavond. Indien je geen leerling bent bij Reintke rijopleidingen betaal je € 10,- per les. Pinnen is helaas niet mogelijk. Ook is het mogelijk om een Reintke rijopleidingen waardebon in te leveren.

Theorieboek

Reintke rijopleidingen geeft niet alleen theorieles maar verkoopt ook Verjo theorieboeken. De theorieboeken kun je elke woensdagavond kopen wanneer de theorielessen worden gegeven. Ook tijdens de rijles is dit mogelijk. Het bedrag voor een theorieboek is  € 25,-

Theorie-examen aanvragen

Via de onderstaande link kun je gemakkelijk het theorie-examen aanvragen via het CBR.

https://cbr.nl/reservering.pp

Locatie

De theorielessen worden gegeven op dit adres:

Veenstraat 26 te Stadskanaal. 

Download machtigings informatie

Machtig de rijschool

 

 

 

 

Benieuwd hoeveel lessen u nodig heeft om uw rijbewijs te halen?

Proefles aanvragen

Contact

Reintke Rijopleidingen

Veenstraat 26
9502 EZ Stadskanaal

Harm Jan: 06 - 587 980 31
Ineke: 06 - 425 369 63
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Blijf of de hoogte!

Volg ons via Facebook of Instagram en blijf op de hoogte van onze nieuwe acties en leuke kortingscodes.