Theorie

Theorielessen volgen

Samen met Reintke rijopleidingen kun je aan de slag voor het behalen van het theorie- examen. Dit kan door middel van klassikale theorielessen. Rijles op maat staat bij Reintke rijopleidingen hoog in het vaandel, zo ook in het geven van theorieles.

Door vernieuwde regelgeving en gewijzigde theorie-examens wordt het nog belangrijker om de verplichte stof op een professionele wijze te verwerken, niet alleen wordt het aanleren van ezelsbruggetjes door het CBR moeilijker gemaakt, ook tijdens het praktijkexamen zal meer aandacht besteed gaan worden aan de theoretische kennis. Om deze redenen biedt Reintke rijopleidingen een theorie training dag die 1 x per maand op een zaterdag ( mits voldoende belangstelling ) wordt gegeven. Kennis wordt beter verwerkt en opgeslagen door de te behandelen stof klassikaal te herhalen, daarnaast wordt er gebruik gemaakt van digitale lesstof van Verjo. Je kennis word dus niet alleen uitgebreid maar ook getoetst.

Je moet minimaal 16 jaar zijn om een theorie-examen te kunnen doen voor het autorijbewijs. Wanneer je dit certificaat hebt gehaald is deze 1,5 jaar geldig. Let op! Indien de rijschool een praktijkexamen voor je gaat aanvragen ben jezelf verantwoordelijk of je theorie certificaat nog geldig is. Indien deze is verlopen is het praktijkexamen bedrag voor eigen rekening. ( de rijschool is hier dus niet verantwoordelijk voor)

Let op, Indien de rijschool een praktijk examen voor je heeft aangevraagd ben jezelf verantwoordelijk voor de geldigheids duur van dit theorie certificaat.  Als blijkt dat op de dag van het praktijk examen het theorie certificaat verlopen is en daardoor het praktijk examen geen doorgang kan vinden, zullen wij deze kosten doorbereken aan de leerling.

Aanmelden

Aanmelden voor de theorie training dag of theorie avond kan telefonisch of via het contact formulier.

Geplande theorie training dagen

I theorie ( online pakket ) € 39,-
Theorie training dag ( incl. theorie boek of I theorie ) € 165,-
Privé theorieles 60 min 1 op 1 € 52,50,-
Theorieboek Verjo € 29,-
Aanvragen theorie examen € 55,-
Aanvragen theorie examen individueel € 120,-
Online oefenen 1000 credits € 27,50
Strippen kaart geldig voor 8 lesavonden € 65,-

Theorie-examen aanvragen

Reserveer hier je theorie examen

Locatie

De theorielessen worden gegeven op dit adres: Veenstraat 26 te Stadskanaal.


Benieuwd hoeveel lessen u nodig heeft om uw rijbewijs te halen?

PROEFLES AANVRAGEN