Je wordt opgeleid door:

Harm Jan Reintke en Ineke Koorn

Rij-instructeur Harm Jan Reintke en Rijinstructrice Ineke koorn

  • De auto rijlessen worden gegeven in moderne, goed onderhouden Nissans van het type Qashqai welke voorzien zijn van de nieuwste snufjes op het gebied van autotechniek.
  • De motor rijlessen worden gegeven op een Honda CB 650 F waarbij de instructeur les geeft vanaf de motor tijden de AVD lessen.  
  • Een les van 60 minuten IS ook 60 minuten
  • Bij afname  pakket, proefles gratis daarna kennismakingsgesprek bij je thuis.

Gediplomeerd en gecertificeerd

Harm jan en Ineke zijn beide gediplomeerd rijinstructeur, tevens leiden zij op volgens het RIS systeem ( rijopleiding in stappen) en het “nieuwe” rijden. 
Beiden zijn naast het reguliere lesgeven ook nog gecertificeerd voor het geven van rijlessen aan mensen met Autisme, ADHD en aanverwante problematiek.

Ook rijles voor mensen met Autisme en ADHD

Harm Jan en Ineke hebben inzicht in de meest voorkomende struikelblokken en valkuilen voor mensen met autisme en ADHD. Ze herkennen de signalen van overbelasting, overprikkeling, impulsiviteit, hyperactiviteit en concentratieverlies, als geen ander. Hierdoor kan er adequaat gereageerd worden op voorkomende problemen tijdens de rijles. Harm Jan en Ineke zullen uw kind met zorg lesgeven en ook structuur, routines en handvaten aanreiken waarmee uw kind uit de voeten kan. U kunt uw kind dus met een gerust hart rijles laten volgen bij Reintke Rijopleidingen uit Stadskanaal. Wilt u eerst graag eens van gedachten wisselen in een persoonlijk gesprek? Dan kunnen we samen kijken wat het beste past bij u of uw kind. Bel of mail ons om een vrijblijvend gesprek in te plannen.

Speciaal opgeleide rij-instructeur voor rijles aan mensen met autisme en ADHD Speciaal opgeleide rij-instructrice voor rijles aan mensen met autisme en ADHD

Benieuwd hoeveel lessen u nodig heeft om uw rijbewijs te halen?

Proefles aanvragen

Contact

Reintke Rijopleidingen

Veenstraat 26
9502 EZ Stadskanaal

Harm Jan: 06 - 587 980 31
Ineke: 06 - 425 369 63
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Blijf of de hoogte!

Volg ons via Facebook of Instagram en blijf op de hoogte van onze nieuwe acties en leuke kortingscodes.